Letölthető anyagaink:
Tanácsadási programok vírus idején

 

A 2024. 1. félév - Nyitott workshopok időrendje.
Ami biztos, az a változás!

Minden évben új feladatokkal kell megküzdeni, mely kihívás, feladat, motiváció egyszerre. A munkakörök megnevezése sokszor marad, de a tartalom változik. A cégek szervezetében valamennyi munkakörben kiválóan kell teljesíteni, ahhoz, hogy a terv teljesüljön, a fejlődés töretlen maradjon és haladjunk tovább, előre. Ennek jegyében tartjuk a nyitott workshopokat, melyek erősítik a versenyképességet, magabiztossá, tudatossá teszik az egyes szakterületek munkatársait és vezetőit, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.

1. Szakmai nyitott Workshopok:

1.1. Trade- Customer – Shopper marketing – a márkától a vásárlóig – a kategória management-en keresztül. Vásárlóból – fogyasztó és fogyasztóból - vásárló – a folyamat!

1.2 KA Workshop - változó piaci és munka környezet – profi partner kezelés – Te is változz, ne csak a piaci körülmények!

1.3 SML – specialist - manager - leader – workshop felső és középvezetőknek. A vezető is ember, szakember!

Nyitott workshopok több cégtől jelentkező szakemberek számára. Zárt, cégre szabott workshop szervezését is vállaljuk, min. létszám 6 fő.

Workshopok
Február
Március 
Április  
Május   
KAM – WORKSHOP – PROFI PARTNERKEZELÉS
20-21      
TM-CM – Shopper Marketing – a gyakorlatban   20-21    
Területi – régió vezetői workshop     16-17  
SML – Workshop -közép és felső vezetőknek -
Specialist – Manager - Leader
      05-06

Bízom benne, hogy a workshopok hasznosak a szakmai területek munkatársai számára!

Jelentkezés : a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. – e mail címen.

 

Letölthető jelentkezési lap

Karrier és Stílus bemutató anyag

Ha Ön kapcsolatban van a Karrier és Sítlus Kft. pozíció kereső adatbázisában, érdemes a következő dokumentumokat tanulmányoznia!

Adatvédelmi szabályzat I Adatvédelmi tájékoztató I Hozzájárulási nyilatkozat